Blogger Layouts

Sunday, February 13, 2011

Permulaan

Bismillahirrahmaanirrahiim...
Syukur kerana dengan izinNya tergerak hati aku untuk memulakan benda.
Menulis melalui blog dengan tujuan berkongsi ilmu aku fikirkan satu perkara mulia memandangkan ilmu itu bukanlah bersifat statik.Lagi kita kongsi, lagi merimbun bunga dan buahnya..
Enygma-->aku tujukan kepada diriku yang aku sendiri susah nak ngerti tapi itulah anugerah berharga yang Allah kurnia dalam hidup ini.
Aku harap apa yang aku kongsikan selepas ini  akan membawa bibit-bibit keberkatan dan keredhaan Allah semata-mata kerana tiada yang pasti untuk dicari di dunia ini.
InsyaAllah, suatu kata-kata yang sentiasa mengiringi aku dan bukan lagu Maher Zain semata-mata..Tanpa izinNya, tiada daya kita walau sekuat mana kita.
Semoga permulaan yang baik ini akan berpanjangan dan lestari.Dan..secara realistiknya, aku dedikasikan blog ini buat keluarga tercinta..Bondaku,Salbiah bt. Sulaiman, Ayahandaku:Mohd Hamdan Bin Abd.Rahim, Adik2 ku:Abd Razak,Mohd Khairul Anam,Mohd Shahir, Nurul Akma, Nurul Izzati..kerana tiada siapa yang pasti kita akan ketemu lagi di alam selepas ini..Hidup aku akan kuperjuangkan demi kalian.Moga tak kulupa..InshaAllah..
Kenang daku dalam doamu.


Dan yang terakhirnya..aku kirimkan melodi ini buat tatapan semua.InsyaAllah by Maher Zain

2 comments: